Damak çatlatan lezzetleriyle  dikkatleri üzerine çekiyor 

Damak çatlatan lezzetleriyle  dikkatleri üzerine çekiyor 

Uzun yıllar Mangalbaşı konsepti ile adından sıkça söz ettiren ve başta Wagyu – Kobe eti, Dry Aged, T-Bone, Tomahawk, Dallas Steak, Kaburga Antrikot, Pirzola, Küşleme, Bonfile, Lokum, Adana ve Urfa Kebap olmak üzere birbirinden güzel damak çatlatan lezzetleriyle beğeni kazanan ve kaliteli ürünleri ile de müşterilerinden tam not alan ‘The DUBAI Et & Mangal’ temizliği ve hizmet kalitesi ile de öne çıkıyor. 
Katıldıkları fuarlarda da yoğun ilgi gören ve fuar katılımcılarının da takdirini toplayan ‘The DUBAI Et&Mangal’ ekibi, “Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti ilk önceliğimiz, Buraya gelen misafirlerimizin buradan memnun ve mutlu bir şekilde ayrılmaları ise bizi fazlasıyla gururlandırıyor ve ayrıca çok mutlu ediyor” diyorlar.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir:60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Devam Ediyor
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarımın can suyu Büyükşehir’den
Kâmil Koç  Iğdır ve Kağızman’dan seferlere başladı
Mezitli’ye yeni bir soluk
Tianwan Ngs’nin 7. Güç Ünitesi’nde Açık Reaktöre Ait Tüm Güvenlik Sistemlerinin Temizlenmesine Başlandı
Putin’den Ekonomik Konulara İlişkin Toplantı
Tüik: Hizmet üretim endeksi yıllık %0,9 arttı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekno Haber Merkezi | © 2025 |